Glade klienter 


Det er skønt med tilfredse klienter i klinikken. Jeg bliver både stolt og glad over de fine tilbagemeldelser, der tikker ind, primært på min Facebook side.  


Det er jo fantastisk, når de på briksen kan se resultaterne og føle samme fornøjelse ved zoneterapien som jeg. 

Herunder deler jeg ud af de fine kommentarer, der er kommet om mig og mine behandlinger.


Har du lyst til at sende mig et par ord, er du meget velkommen til at sende mig en besked via formularen eller på min facebookside: zoneterapi v. heidi bjerre.


Af hjertet tak 

kærligst Heidi


 
 
 
 

I går var jeg hos søde Heidi til en omgang zoneterapi - det var længe ventet. At være gravid er hårdt for min krop og jeg har mange smerter i ryggen og lænden. Det er så fantastisk at være hos Heidi og få zoneterapi, som løsner op i ryggen og det hjælper mig med at få mere energi. Tilmed har jeg til tider, som de fleste andre gravide, lidt problemer med søvnen, men i nat har jeg sovet igennem hele natten og det var fantastisk.
Jeg har det simpelthen så dejligt efter sådan en omgang og det er det hele værd og kan kun anbefales til ALLE!! - også gravide!
Bonus så er jeg sikker på gutten i maven er glad når mor har det godt ☺️
Tak for hjælpen Heidi. Jeg kan ikke vente til næste gang!

- Julie


Jeg kan varmt anbefale Heidi til alle!
Jeg kom hos Heidi da jeg lider af Horton hovedpine og har det normalt i op til 6 måneder i stræk. Samtidig havde jeg døjet med en dårlig len hvor smerten gik ned i mine ben og jeg ikke rigtigt kunne tage mine sko på.
Min Horton hovedpine var lige startet igen og var i fuld udbrud, og jeg valgte derfor at besøge Heidi. Allerede efter første behandling forsvandt min hovedpine og jeg sov fantastisk den nat. Troede det var et enkelt tilfælde men har nu gået i 4 uger uden hovedpine og har ingen smerter i len, ben eller skulder. Så 5 ud af 5 stjerner herfra.
Heidi er en dejlig person og hendes service er fantastisk.
Kan kun varmt anbefale alle at bestille en tid for at få sine smerter væk og forkæle ens krop og sjæl

- AliJeg har fået zoneterapi med jævne mellemrum, hos Heidi. Da jeg ikke ønskede fertilitetsbehandling, med kemi. jeg har to store børn der er lavet med kemi, jeg har pcso, og fået afvide at jeg ikke vil kunne blive gravid uden hjælp.

Jeg har fået hjælp også denne gang, men det er Heidi der har haft "en finger, eller flere, med i spillet" zoneterapi har været vejen frem, efter ca 6 måneder, i maj blev jeg gravid, men endte desværre med en spontant abort, så blev jeg trods skuffelsen optimistisk, måneden efter blev jeg pænt øv, da der ikke skete noget, med så med hjælp fra en afslappende sommerferie og ekstra zoneterapi var testen igen positiv.
Nu venter vi en lille dreng, til marts.

Jeg kommer stadig fast hos Heidi da hun kan afhjælpe mine søvn problemer, mine mave har været forstoppet, selv halsbrand, pt døjer jeg med ondt i ryggen som hun også kan hjælpe med. Jeg kan klart anbefale zoneterapi hos Heidi

- Mette


Heidi hjalp mig med flyangst op til en lang rejse, og det var virkelig noget, der gav mig ro og fik mig til at slappe af. Jeg synes, det hjælper mig til at huske mig selv og mærke min krop i alt det andet, der foregår til daglig, og så mindsker det klart min anspændthed. Jeg er blevet så glad for at have den tid med zoneterapi i en stresset hverdag, og ser meget frem til at komme igen ovenpå studiestart.

Stor anbefaling!

- Claire

"Jeg har været til behandling hos Heidi 3 gange - og det bliver ikke de sidste! Behandlingerne har givet mig en øjeblikkelig ro og afslappethed, som ellers kræver sit :-) jeg bruger nu zoneterapien til at opretholde balance i både krop og sind, for der er slet ingen tvivl om, at behandlingerne virker.

Men bedst af alt er, at mine hedeture er fuldstændig forsvundet! Jeg kan igen sove om natten, uden at vågne op badet i sved, eller få de sædvanlige "varmeture" som kom i tide og utide - det er fantastisk!

Jeg kan kun give Heidi mine bedste anbefalinger. Prøv det! 

- Heidi T


Jeg var i behandling hos Heidi inden fødslen af mit andet barn. Min mor anbefalede hende, da jeg nåede terminsdato og endnu ikke havde født.

Det var simpelthen noget af det bedste: Jeg gik derfra med fornyet energi, uden graviditetgener og med masser af aktivitet i maven. Fødslen gik meget hurtigt og helt uden komplikationer (zoneterapi skulle eftersigende kunne gøre fødslen kortere - dette stemmer helt overens med min erfaring).

Jeg vil klart anbefale Heidi til alle gravide. Det er uden tvivl bedre end at skulle sættes igang på et hospital og virkelig effektivt.

 - Sarah


"Jeg kan varmt anbefale Heidi . Heidi har begge ben på jorden ,høj farlighed og er et meget omsorgsfuld væsen 💚"

- Britt


Efter et forløb hos Heidi er mine migræneanfald forsvundet. Jeg er dybt taknemmelig, man er i så gode hænder hos Heidi. Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke kom noget før.

- Nina


Fantastisk behandlinger af høj kvalitet og med stort velvære efterfølgende:) Har virkelig hjulpet mig i stressede perioder, så jeg kan kun varmt anbefale Zoneterapi v. Heidi Bjerre!

- Christiane


Heidi er pisse dygtig, har været hos hende et par gange og hun er så professionel... 🌸🌸

 - Mehwich

Zoneterapi v. Heidi Bjerre

Borups Allé 242

2400 København NV

22275273

Mandag:  10-16

Tirsdag:   10- 17

Onsdag:   9-14

Torsdag:  10-14

Fredag:   10-17

Lørdag:   Efter aftale

Søndag:  Efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig angående ledige tider uden for normal åbningstid. 

 Åbningstider:

Jeg er RAB godkendt og medlem af brancheforeningen ZCT 


Hvad er en RAB ?

RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder RAB godkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling.

ZCT er godkendt til at kunne RAB registrere zoneterapeuter, massører, akupunktører samt kranio sakral terapeuterZoneterapi v. Heidi Bjerre - CVR:39801698 - Borups Allé, 2400 København NV - 22275273 - bjerre.zone@gmail.com