Det naturlige ansigtsløft

Japansk ansigtslifting

En ansigtsbehandling med Japansk Lifting er langt mere end blot en almindelig ansigtsbehandling. Den giver dit ansigt en mere frisk glød, mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder dit ansigt på en helt unik måde, helt uden kniv eller botox. 


Som et ekstra plus har behandlingen også en afstressende effekt.

Livet sætter som regel sine tydelige spor i vores ansigter. Stress, træthed, bekymringer, knap så sund kost eller overbelastninger af vores krop på andre områder gør, at vores muskulatur i ansigtet spændes op og elasticiteten mindskes. Dermed bliver rynker og linier mere permanente. Allerede efter første behandling vil du opleve, at huden får en mere frisk glød og ofte kan en enkelt behandling have rigtig god virkning.


Ved et intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, kan vi arbejde med at reducere rynker og linier - Her anbefaler jeg behandling 3 gange med en uges mellemrum efterfulgt af 2 behandlinger med 14 dages mellemrum. Herefter kan behandlingen velligeholdes med en behandling en gang om måneden.


   Du vil opnå følgende ved

    Japansk Lifting


  • Opstramning af ansigtshuden
  • Velvære og afslapning
  • Reducering af rynker, linier og hævelser i ansigter
  • Reducering af misfarvning og poser under øjnene
  • Stimulation af kredsløbet i ansigtets muskler og nerver
  • Fornyet glød og udstråling

Sådan foregår en behandling


- Du lægges godt tilrette på briksen.

- Så startes der med akupressur og stimulering af specifikke punkter, der er med til at skabe                afbalancering af meridianbaner og stimulering af det parasympatiske nervesystem; den del af            vores nervesystem, som får os til at falde til ro.

- Blid massage af organzonerne i ansigtet.

- Lymfedrænage af hele ansigtet - dette hjælper til at udrense 

- Fugtgivende maske, der virker samtidig med at du får hovedbundsmassage. 

- Efterfølgende muskelafspændende teknikker, der består af tryk på ansigtes akupunkturpunkter          samt muskelstrygninger.

- Endnu en ansigtsmaske, imens får du hånd eller hovedbundsmassage.

- Til slut masseres ansigtet med saltsten fra Himalaya. 


De 2 ansigtsmasker er tilvalg til behandlingen, der bestemt også har god effekt uden ansigtsmasker.


Kerneproduktet i en Japansk Lifting behandling er koldpresset økologisk hybenkerneolie. Olien er kendt for sin regenererende og opbyggende virkning på huden. Den tilfører huden fugt, næring og er fyldt med antioxidanter og fedtsyrer, der er meget gavnlige for huden. Hybenkerneolien nedtoner desuden også de fine linier, brune skjolder i huden, solskader og så forebygger hybenkerneolien ældning. Den er god til uren hud, eksem og udslæt.

Ansigtet masseres med saltsten fra Himalaya. Disse indeholder og afgiver 84 forskellige salte og mineraler. Himalayaslatsten er også kendt for sin helende effekt.  

De 2 masker udrenser, tilfører huden mineraler og har en opstrammende og genopbyggende effekt.Zoneterapi v. Heidi Bjerre

Borups Allé 242

2400 København NV

22275273

Mandag:  10-16

Tirsdag:   10- 17

Onsdag:   9-14

Torsdag:  10-14

Fredag:   10-17

Lørdag:   Efter aftale

Søndag:  Efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig angående ledige tider uden for normal åbningstid. 

 Åbningstider:

Jeg er RAB godkendt og medlem af brancheforeningen ZCT 


Hvad er en RAB ?

RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder RAB godkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling.

ZCT er godkendt til at kunne RAB registrere zoneterapeuter, massører, akupunktører samt kranio sakral terapeuterZoneterapi v. Heidi Bjerre - CVR:39801698 - Borups Allé, 2400 København NV - 22275273 - bjerre.zone@gmail.com