Couple lying barefoot in bed under the blankets
Trail through lush green forest in Codorus State Park, Pennsylvania

Sammenhængen mellem krop og sind 

Mine behandlinger tager udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) og et holistisk menneskesyn.

I TKM betragtes mennesket som en helhed, der bør være i balance, både fysisk og psykisk samt i forhold til sine omgivelser. Forskubbes balancen opstår ubalance, der i alvorlige tilfælde resulterer i sygdom.

TKM er et omfattende behandlingssystem, der er ca. 4000 år gammelt.
Det er først og fremmest Taoismen, som danner grundlag for filosofien bag TKM. Her er grundtanken, at mennesket er en integreret del af universet, hvilket vil sige, at alt skal ses som en del af en helhed. Tankegangen er tiltalende for mig, da det også forklarer, at det psykiske og fysiske hænger uløseligt sammen.


Jeg blev uddannet zoneterapeut i 2017 og RAB-godkendt i starten af 2018.

Inden jeg sprang ud som selvstændig zoneterapeut, arbejdede jeg som pædagog i 14 år.

Min erfaring i at arbejde med mennesker går 20 år tilbage. Jeg har gennem årene arbejdet med udviklingshæmmede børn og unge, samt ældre på plejehjem og psykiatriske bosteder. Den pædagogiske verden fylder stadig i mit liv, da jeg ved siden af klinikken arbejder som socialpædagog, nu på et demensafsnit. 

Min interesse for zoneterapien begyndte for mange år siden, og det er med stor glæde, det nu fylder en stor del af min hverdag. 

I løbet af de sidste par år har jeg udviklet min praksis inden for zoneterapien, og derudover er der også kommet flere behandlinger til i klinikken. De nye behandlinger stemmer alle overens med den holistiske tankegang og er alle alternative behandlingsmetoder.

 


Se hvad jeg kan tilbyde dig her:

Zoneterapi v. Heidi Bjerre

Borups Allé 242

2400 København NV

22275273

Mandag:  10-16

Tirsdag:   10- 17

Onsdag:   9-14

Torsdag:  10-14

Fredag:   10-17

Lørdag:   Efter aftale

Søndag:  Efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig angående ledige tider uden for normal åbningstid. 

 Åbningstider:

Jeg er RAB godkendt og medlem af brancheforeningen ZCT 


Hvad er en RAB ?

RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder RAB godkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling.

ZCT er godkendt til at kunne RAB registrere zoneterapeuter, massører, akupunktører samt kranio sakral terapeuterZoneterapi v. Heidi Bjerre - CVR:39801698 - Borups Allé, 2400 København NV - 22275273 - bjerre.zone@gmail.com